Prodajni program


Senzorika   Ojačevalnik   Pogonska tehnika   Umetni vid
Senzorika
 
Ojačevalniki / indikatorji
 
Pogonska tehnika (Motion)
 
Umetni vid (Vision)
Široka ponudba vseh vrst senzorjev z analognimi in digitalnimi izhodi. Poizvedba in dobava senzorike tudi po zahtevah naročnika.   Ojačevalniki in indikatorji (prikazovalniki) za vse tipe senzorjev v naši ponudbi. Od enostavnih do zmogljivih procesorskih z različnimi opcijami.   AC servo motorji, DC motorji, koračni motorji, namenski DC motorji skupaj s pripadajočim krmiljem.   Kamere, osvetlitve, filtri, grabberji – skratka vse za digitalni (FireWire, USB, GigE, Camera Link) ali analogni zajem slike.
     
             
             
Merilno / krmilne kartice   Daljinsko I/O rešitve   Industrijski računalnik   PXI sistemi
Merilno / krmilne kartice
 
Daljinske I/O rešitve (remote I/O)
 
Industrijski računalniki
 
PXI, cPCI sistemi
Vse vrste kartic za analogne vhode/izhode, digitalne vhode/izhode, CTR, osciloskopske kartice in mnogo več.   Zajem procesnih podatkov in krmiljenje na daljavo (od nekaj do več sto metrov) – Ethernet, RS-232C/485/422, USB, HSL vmesniki.   Različni tipi PC platform - industrijski PC-ji, Box-PC-ji, industrijske matične plošče, industrijski panelni PC-ji   Ohišja, kontrolerji in kartice temelječi na PXI, cPCI arhitekturi. Sistemi se uporabljajo tam, kjer so aplikacije in okolje zahtevnejše.
     
             
             
avtomatizirane merilne naprave  
avtomatizirane merilne naprave
Avtomatizacija merilnih procesov
Izdelovanje naprav in podsklopov s področja avtomatizacije merilnih procesov. Največ izkušenj imamo na področju kontrole dimenzij, sil, navorov...
 
 
 
 
 
 
Konkurenčne prednosti:

»  

praktično vsi izdelki s področja avtomatizacije merilnih procesov na enem mestu

     
»  

vsi izdelki preizkušeni v praksi, ker smo hkrati tudi proizvajalci naprav za avtomatizirane merilne naprave

     
»  

ugodne cene in hitra dobava

     
»  

dolgoletne izkušnje - od 1993

 
Razširitvena ohišja
 
Dodajanje PCI, PCIe ali PXI/cPCI rež (slotov) na obstoječe PCI, PCIe, PCMCIA, CardBus ali ExpressCard sisteme.  
 
 
 
 
 
 
 

O podjetju


Začetki podjetja CONPHIS d.o.o. segajo v leto 1993. Prvotno je podjetje izvajalo predvsem programske rešitve na področju določevanja mehanskih lastnosti materialov. Do danes pa se je osnovna proizvodna dejavnost podjetja spremenila. Izdelujemo predvsem manjše naprave za avtomatizirano preizkušanje na osnovi naprednih tehnologij in osebnega računalnika.

Skozi uspešno zaključene aplikacije smo se spoznavali s podjetji, ki izdelujejo kvalitetno merilno opremo sorodno filozofiji našega podjetja.